Golfreizen

Komend jaar organiseren wij in samenwerking met golfprofessional Jan Kuijsters een golf- en trainingsreis naar zuid Spanje.  Een reis waar je bij moet zijn! Gezellig, leerzaam, uitdagend maar vooral leuk. Lees verder en schrijf je in.

 

 

Op maandag 18 mei vertrek je met het vliegtuig vanaf Eindhoven of Rotterdam naar Faro (Portugal). Aangekomen op de luchthaven wordt je opgehaald en naar het vijf sterren Golfresort Rompido***** in Spanje gebracht.

Na een week golfen op één van de mooiste golfbanen van Spanje vlieg je een week later op maandag 25 mei weer vanaf Faro (Portugal) terug naar Rotterdam of Eindhoven.

Gedurende je verblijf in Spanje golf je 5 keer op de banen van Golfresort Rompido, krijg je op de dagen dat gaat spelen les van de golfprofessionals en coaching in de baan. Inclusief zijn alle greenfee’s, ballen tijdens de lessen en begeleiding in de baan.

 

 

Je verblijft in het Golfresort Rompido***** op basis van 2 personen op een kamer, 7 keer ontbijt en diner en gebruik van alle faciliteiten die het Golfresort biedt. Het Hotel bevindt zich op een 36-holes golfbaan met uitzicht op de moerassen van de rivier Rio Piedras. Het hotel ligt in een rustige omgeving en heeft een spa met een binnenzwembad, Turkse baden en een sauna en een buitenbad.

De feiten op een rijtje:

Duur golfreis: 18 – 25 Mei.
Prijs: 1299,00 p.p. op basis van 2 personen op een kamer
Eenpersoonskamer toeslag: 195,00 euro

De reis is inclusief:
Retourvlucht Rotterdam/Eindhoven – Faro (+ koffer 20 kg + 10 kg handbagage)
Retour eigen golfset
Transver  Luchthaven – Hotel – Luchthaven
7 nachten in Hotel Rompido*****
7 keer ontbijt buffet en diner
5 greenfees op de banen van Golfresort Rompido
Op de golfdagen golfles inclusief ballen en begeleiding op de baan.

Reis is exclusief:
Buggy of trolley huur
Lunch en drankjes

Op dit moment is de prijs van een vliegticket inclusief bagage : 225,00 euro. Meerprijs op moment van boeken zal worden door berekend. Wacht dus niet te lang met reserveren / boeken.

Inschrijven voor deze reis kan door een mail te sturen naar jkuijsters@ziggo.nl  Jan zal contact met je opnemen. Voor meer info kun je Jan bellen: 0618376805 of een email sturen naar robbert@golfschooldongen.nl .