Summerspecials

 

 

 

 

 

 

Sla deze zomer je "slag" !!

 

Gedurende de zomermaanden juli en augustus hebben we op Golfschool Dongen weer tal van leuke aanbiedingen. De summer specials!

 

Summer special 2 daagse golfcursus

Heb je altijd al willen leren golfen? Maar zie je op tegen al die examens en regeltjes? Dan hebben wij de oplossing. De summer special 2 daagse golfcursus. In 2 dagen (10 uur golfles) leer je de basis van het golfspel en speel je gegarandeerd op de baan. Na 2 dagen ontvang je zelfs het officiële NGF baanpermissie-pasje.

De cursus is inclusief alle materiaal, gebruik van faciliteiten en NGF stap 1 boekje. De cursus is al te volgen vanaf € 110,00 p.p 

     Boek hier de 2 daagse golfcursus

 

Summer special leskaart

Golf je al langer, maar ben je niet meer zo tevreden over je spel? Verlies je het plezier of wil je juist een volgende stap maken? Maak dan gebruik van de summer special leskaart. Voor slechts € 75,00 per persoon ontvang je 3 golflessen. Gedurende deze lessen werkt de golfprofessional persoonlijk en zeer gericht met je samen om de verwachte vooruitgang te boeken. Niets geen algemene lessen zoals op andere golfbanen! Je werkt aan hetgeen waar jij behoefte aan hebt!

   Boek hier je golfles

Afhankelijk van het aantal personen waarmee je de golfessen afspreekt ontvang je het volgende aantal golflessen:

1 persoon=3 lessen van 25 minuten
2 personen=3 lessen van 50 minuten
3 personen=3 lessen van 75 minuten
4 personen=3 lessen van 100 minuten 

Activiteiten

Heb je altijd al willen leren golfen? Maar zie je op tegen al die examens en regeltjes? Dan hebben wij de oplossing. De summer special 2 daagse golfcursus. In 2 dagen (10 uur golfles) leer je de basis van het golfspel en speel je gegarandeerd op de baan. Na 2 dagen ontvang je zelfs het officiële NGF baanpermissie-pasje.

Programma:

Dag 1

9:30 - 10.00Ontvangst koffie/thee
10:00 - 12:30   Basics van golf, put, chip en swing
12:30 - 13:30   Lunchpauze
13:30 - 16:00   Basics van golf, chip, pitch en swing  

 

 

 

 

Dag 2

9:30 - 10.00 Ontvangst koffie/thee
10:00 - 12:30  Basics van golf, putt, chip en bunker
12:30 - 13:30 Lunchpauze
13:30 - 16:00Swing en baan spelen voor baanpermissie   

 

 

 

 

De cursus is inclusief ontvangst met koffie / thee, ballen tijdens de lessen, gebruik van materiaal en faciliteiten. De prijs van de cursus is per persoon en afhankelijk van de groepsgrootte:

2 personen € 310 p.p.
3 personen € 210 p.p.
4 personen € 159 p.p.
5 personen € 129 p.p.
6 personen € 110 p.p.

 

 Boek hier de 2 daagse golfcursus

 

Is het al even geleden dat je meer dan 36 stablefordpunten hebt gehaald tijdens wedstrijd? 

Wordt het steeds lastiger om je handicap te spelen, laat staan te verbeteren?

Is het al weer even geleden dat je een golfles hebt gehad?

Sta je ook doelloos ballen te slaan op de drivingrange?

Schrijf je dan nu in voor de opfris golflessen! Gezellig in een groep van 3, 4 of 5 golfers ga je iedere week 50 minuten met de golfprofessional aan de slag. Met zijn allen de puntjes op de i zetten en je krijgt handvatten voor het oefenen. Na de les alles laten bezinken tijdens het nuttigen van een heerlijke consumptie op ons zonovergoten terras.

Als het niet is om je handicap te verlagen, dan wel om je huidige handicap weer een keer te spelen, om vervelende blessures te voorkomen of om in ieder geval weer spelplezier uit je rondje golf te halen.

Overzicht van de lessen (voorstel):

  • Les 1: Putten (techniek en coursemanagement)
  • Les 2: Chippen (basis techniek en clubkeuze)
  • Les 3: Pitchen (tot 60 mtr. tot de green
  • Les 4: Bunker (verschillende liggingen)
  • Les 5: Swing ijzers en houten

Kosten voor de opfriscursus (5 golflessen van 50 minuten) bedragen:

  • 5 personen € 69,00 p.p. 
  • 4 personen € 83,00 p.p.
  • 3 personen € 105,00 p.p.

Deze cursus is inclusief onbeperkt oefenballentijdens de lessen en 5 consumpties p.p.(koffie / thee / fris of normaal biertje).


Voor vragen over deze lessen kun je altijd contact met ons opnemen via info@golfschooldongen.nl of bellen met Robbert 06-50525154. 

Boek hier je golfles

Ben je ook toe aan een volgende "stap", maar weet je niet goed hoe je deze "stap" kunt maken of waar je moet beginnen? Bij Golfschool Dongen kun je vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze nul-meting.

Tijdens deze nul-meting zal de golfprofessional uitgebreid de tijd nemen voor de intake, een analyse van je korte spel en/of een video analyse van je swing maken. Aan de hand hiervan zal de golfprofessional je laten weten in welke stap van het 9-stappenplan je valt en hoe je de volgende "stap" kan zetten m.b.v. een les- en trainingsplan.

Aan deze nul-meting zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk ben je ook geheel vrij in de keuze om wel of geen gebruik te maken van de lesplanning die de golfprofessional voorstelt. Na deze nul-meting weet je wel precies waar je staat en waar je aan moet werken om de volgende "stap" te zetten.

Voor een afspraak kun je direct contact opnemen met één van onze golfprofessionals of gebruik maken van ons contact formulier.

Is binnenkort je zoon of dochter jarig en wil je een uniek kinderfeestje? Dan is een golfclinic speciaal voor kinderen van 5 tot 15 jaar de perfecte invulling! En het mooiste is....... ervaring is
niet nodig.

Kinderfeestje voor de allerkleinste 5 t/m 7 jaar (duur 1 uur) waarbij met SNAG clubs en tennis ballen een circuit met leuke spelletjes en een wedstrijd wordt gespeeld. Plezier staat voorop! 
Voor €12,50 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na afloop)

Kinderfeestje vanaf 8 jaar (duur 1 uur) waarin alle slagen met golfclubs en golfballen aan bod komen en afsluiten met een wedstrijdje. € 14,50 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na
afloop)

Kinderfeestje op de PAR-3 oefenbaan. Vanaf 8 jaar (duur 1,5 uur) waarbij ze na het oefenen van de slagen een Hole gaan spelen op de PAR-3 oefenbaan en een wedstrijd spelen “beat the pro”. Voor € 20,00 per kind (inclusief ranja, frietjes en 1 snack na afloop).

Minimaal aantal kinderen is 8 en maximaal 12 kinderen. De golfclinic is onder begeleiding van de golfprofessional. Duur van de clinic bedraagt 1 of 2 uur en is inclusief ontvangst, golfles en afsluiting met frietjes.

Voor vragen over deze leuke kinderfeestjes kunt u ons telefonisch bereiken via 0162-32 07 83 of stuur een mail naar info@golfschooldongen.nl.