Aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen Golfschool Dongen

We spelen allemaal met enige regelmaat de baan. We spelen niet allemaal wekelijks, maar als we spelen dan willen we optimaal genieten van de golfsport. Stiekem sluipen er toch altijd wat foutjes in je spel. Je merkt bijvoorbeeld dat je wat kleine foutjes maakt. Je hebt net wat minder controle over de bal, wat slechter balcontact en je hebt daardoor steeds meer herstelslagen nodig. Soms maak je ook de verkeerde beslissing in hoe je de bal wil gaan spelen.

Het wordt dus tijd dat de golfprofessional even meekijkt, want waarom ligt de afslag niet altijd op de fairway? Ligt het aan je grip, houding of set-up? Met je ijzers sla je prima ballen, maar met de houten lukt het niet.

Iedereen is bekend met bovenstaand voorbeeld, maar er zijn nog veel meer voorbeelden en dus verbeterpunten. Voor iedereen!

Een goede voorbereiding is het halve werk toch? Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen. Ook voor de komende winterperiode hebben wij weer verschillende mooie wintertrainingen!

Bij Golfschool Dongen kun je met de golfprofessional een afspraak maken voor een nul-meting. Aan de hand van deze nul-meting komen je verbeterpunten naar voren. De golfprofessional maakt in overleg een les- en trainingsprogramma. Verschillende spelonderdelen kunnen aan bod komen: swing, pitch, chip, bunker, putten, coursemanagement, etc.

Zoek een golfmaatje om de kosten te delen en elkaar te motiveren om te gaan trainen. Daag elkaar uit tijdens de trainingen om tot het beste resultaat te komen.

We hebben verschillende mogelijkheden om aan de “slag” te gaan.

Activiteiten

Bij Golfschool Dongen kun je op verschillende manieren kennis maken met de golfsport. De meest voor de hand liggende wanneer je alleen of tot maximaal 6 personen bent zijn de kennismakingslessen.

Tijdens deze lessen maak je kennis met alle facetten van het golfspel.

Tijdens de 3 lessen worden o.a. het putten, chippen, swing en spelen van de PAR 3 oefenbaan behandeld. Kennismaken en gezelligheid staan tijdens de cursus voorop.

LES 1:

Uitleg en demonstratie over wat golf is. Je leert tijdens de les de basis van de golfswing

LES 2:

Hierin ligt de focus op het korte spel, je maakt hier een start met putten en chippen.

LES 3:

Dit is een baanles waarbij je kennis maakt met het spelen op de golfbaan.

Na het volgen van deze kennismaking ben je in staat te beoordelen of deze sport voor je is weggelegd. Je kan tevens zelfstandig golfen op onze PAR 3 oefenbaan.

De inhoud:

 • 2 tot 6 personen
 • Demo / Putt, Chip, Swing, PAR 3 oefenbaan
 • Inclusief alle materiaal tijdens de lessen
 • € 49,95 p.p.
 • Individueel voor aan te melden

Buiten de golflessen om kun je kosteloos gebruik maken van de faciliteiten en materiaal. Dus wil je  een keer komen oefenen? Dan ben je van harte welkom en maak je geen extra kosten.

Aan het einde van de kennismaking neemt de golfprofessional ruim de tijd om uit te leggen wat de mogelijkheden na de introductiecursus zijn. Want je bent zeker verkocht!!

Je kunt jezelf via onderstaand formulier voor deze kennismaking aanmelden. Wil je snel starten? Dat kan wanneer je jezelf met een groep aanmeldt.

Geef je hier op voor de introductiecursus

Heb je al eens eerder een balletje geslagen en wil je graag je golfbewijs (GVB / handicap 54) halen? Geef je dan op voor de golfcursus stap 1 en 2. 

Wat bieden wij:

 • 9 groepslessen van 80 minuten
 • 2 keer baanles 110 minuten
 • Iedere week / of eens per twee weken les
 • kleine groepen (max 4 personen)
 • 9-stappenplan boekje stap 1 en 2
 • Gratis account van DeGolfAcademie
 • Inclusief materiaal tijdens de lessen, exclusief ballen

Wat zijn de kosten:

 • 319,- p.p. (Max. 4 personen)
 • 379,- p.p. (Max. 3 personen)
 • 499,- p.p. (Max. 2 personen)

 Wat is de doelstelling:

 • De speler kan zelfstandig de baan spelen met een gemiddelde score van Par +3
 • De speler is op de hoogte van het 9-stappenplan en kan gebruik maken van De Golf Academie (degolfacademie.nl).
 • Totaal trainingsuren per leerling, 4 uur per week

 Wat is de lesplanning:

STAP 1 
Les 1 putten/ chippen(basis grip, stand, beweging)
Les 2    chippen / swing(basis grip, stand, beweging)
Les 3    putten / swing (basis grip, stand, beweging)
Les 4    pitchen /  bunker(basis grip, stand, beweging)
Les 5    baanles
(baanervaring voor verkrijgen baanpermissie)
  
STAP 2 
Les 6 putten / pitchen(afstandscontrole / aanspelen green tot 50 mtr)
Les 7 bunker / swing(verschillende liggingen/ verschillende clubs)
Les 8 chippen / swing(verschillende liggingen/ verschillende clubs)
Les 9 baanles(waar staan we/ liggen de verbeterpunten)
Les 10 alles (afhankelijk van baanles kan alles aan bod komen)
Les 11 alles(afhankelijk van baanles kan alles aan bod komen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgeven kan door via ons contactformulier contact op te nemen met Robbert. Hij neemt dan persoonlijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Boek hier je golfes

Ben je ook toe aan een volgende "stap", maar weet je niet goed hoe je deze "stap" kunt maken of waar je moet beginnen? Bij Golfschool Dongen kun je vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze nul-meting.

Tijdens deze nul-meting zal Robbert uitgebreid de tijd nemen voor de intake, een analyse van je korte spel en/of een video analyse van je swing maken. Aan de hand hiervan zal Robbert je laten weten in welke stap van het 9-stappenplan je valt en hoe je de volgende "stap" kan zetten m.b.v. een les- en trainingsplan.

Aan deze nul-meting zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk ben je ook geheel vrij in de keuze om wel of geen gebruik te maken van de lesplanning die Robbert voorstelt. Na deze nul-meting weet je wel precies waar je staat en waar je aan moet werken om de volgende "stap" te zetten.

Voor een afspraak kun je direct contact opnemen met Robbert of gebruik maken van zijn contact formulier.

Boek hier je nul-meting

 

Een goede voorbereiding is het halve werk!! Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen.

De professional neemt eerst de tijd voor een uitgebreide nul-meting.  Aan de hand van deze nul-meting analyseren wij je golfspel en formuleren we daaruit je verbeterpunten. Door middel van de wintertrainingen en je eigen trainingsinzet zorgen wij voor het behalen van je golfdoelen.

Dit jaar hebben we twee mogelijkheden om de wintertrainingen te volgen. De 6 voor 5 wintertrainingen. Alle trainingen duren 50 minuten. In overleg met de golfprofessional kan dit aangepast worden. Bijvoorbeeld voor een baanles met coursemanagement.

Natuurlijk is alleen maar alleen. Zoek een golfmaatje zodat je elkaar stimuleert om te blijven trainen. Voor je het weet begint het nieuwe seizoen al weer.

Kosten 6 voor 5 wintertrainingen

1 persoon € 275,00 p.p.

2 personen € 145,00 p.p.

3 personen € 112.50 p.p.

4 personen € 92,50 p.p.

5 personen € 82,50 p.p.

Via onderstaande link kun je jezelf opgeven voor deelname aan de wintertrainingen. Als je geen golfmaatje(s) hebt zoekt Robbert die voor je!! 

Geef je hier op voor de wintertrainingen