Aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen Golfschool Dongen

We spelen allemaal met enige regelmaat de baan. We spelen niet allemaal wekelijks, maar als we spelen dan willen we optimaal genieten van de golfsport. Stiekem sluipen er toch altijd wat foutjes in je spel. Je merkt bijvoorbeeld dat je wat kleine foutjes maakt. Je hebt net wat minder controle over de bal, wat slechter balcontact en je hebt daardoor steeds meer herstelslagen nodig. Soms maak je ook de verkeerde beslissing in hoe je de bal wil gaan spelen.

Het wordt dus tijd dat de golfprofessional even meekijkt, want waarom ligt de afslag niet altijd op de fairway? Ligt het aan je grip, houding of set-up? Met je ijzers sla je prima ballen, maar met de houten lukt het niet.

Iedereen is bekend met bovenstaand voorbeeld, maar er zijn nog veel meer voorbeelden en dus verbeterpunten. Voor iedereen!

Een goede voorbereiding is het halve werk toch? Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen. Ook voor de komende winterperiode hebben wij weer verschillende mooie wintertrainingen!

Bij Golfschool Dongen kun je met de golfprofessional een afspraak maken voor een nul-meting. Aan de hand van deze nul-meting komen je verbeterpunten naar voren. De golfprofessional maakt in overleg een les- en trainingsprogramma. Verschillende spelonderdelen kunnen aan bod komen: swing, pitch, chip, bunker, putten, coursemanagement, etc.

Zoek een golfmaatje om de kosten te delen en elkaar te motiveren om te gaan trainen. Daag elkaar uit tijdens de trainingen om tot het beste resultaat te komen.

We hebben verschillende mogelijkheden om aan de “slag” te gaan.

Activiteiten

Ben je ook toe aan een volgende "stap", maar weet je niet goed hoe je deze "stap" kunt maken of waar je moet beginnen? Bij Golfschool Dongen kun je vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze nul-meting.

Tijdens deze nul-meting zal de golfprofessional uitgebreid de tijd nemen voor de intake, een analyse van je korte spel en/of een video analyse van je swing maken. Aan de hand hiervan zal de golfprofessional je laten weten in welke stap van het 9-stappenplan je valt en hoe je de volgende "stap" kan zetten m.b.v. een les- en trainingsplan.

Aan deze nul-meting zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk ben je ook geheel vrij in de keuze om wel of geen gebruik te maken van de lesplanning die de golfprofessional voorstelt. Na deze nul-meting weet je wel precies waar je staat en waar je aan moet werken om de volgende "stap" te zetten.

Voor een afspraak kun je direct contact opnemen met één van onze golfprofessionals of gebruik maken van ons contact formulier.

Heb je al eens eerder een balletje geslagen en wil je graag je golfbewijs (GVB / handicap 54) halen? Geef je dan op voor de wintercursus stap 1 en 2. 

 

Wat bieden wij: 

 • 9 groepslessen van 80 minuten
 • 2 keer baanles van 110 minuten
 • Iedere week/ of eens per twee weken les
 • Kleine groepen (max. 4 personen)
 • 9-stappenplan boekje stap 1 en 2 
 • Gratis account van DeGolfAcademie
 • Inclusief materiaal tijden de lessen, exclusief ballen

 

Wat zijn de kosten: 

 • 299,- p.p. Normaal 351,- p.p. (Max 4 personen)
 • 363,- p.p. Normaal 427,- p.p. (Max. 3 personen)
 • 395,- p.p. Normaal 551,- p.p. (Max. 2 personen)

 

Wat is de doelstelling: 

 • De speler kan zelfstandig de baan spelen met een gemiddelde score van Par +3
 • De speler is op de hoogte van het 9-stappenplan en kan gebruik maken van De Golf Academie (degolfacademie.nl).
 • Totaal trainingsuren per leerling, 4 uur per week

 

 Wat is de lesplanning:

STAP 1 
Les 1 putten/ chippen(basis grip, stand, beweging)
Les 2    chippen / swing(basis grip, stand, beweging)
Les 3    putten / swing (basis grip, stand, beweging)
Les 4    pitchen /  bunker(basis grip, stand, beweging)
Les 5    baanles
(baanervaring voor verkrijgen baanpermissie)
  
STAP 2 
Les 6 putten / pitchen(afstandscontrole / aanspelen green tot 50 mtr)
Les 7 bunker / swing(verschillende liggingen/ verschillende clubs)
Les 8 chippen / swing(verschillende liggingen/ verschillende clubs)
Les 9 baanles(waar staan we/ liggen de verbeterpunten)
Les 10 alles (afhankelijk van baanles kan alles aan bod komen)
Les 11 alles(afhankelijk van baanles kan alles aan bod komen)
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgeven kan door via ons contactformulier contact op te nemen met onze golfprofessionals. Zij nemen dan persoonlijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Golf je al enige tijd, heb je een handicap van 54 of iets meer en wil je de volgende stap zetten? Dan kun je deze winter de stap 3 cursus volgen. Heel gericht gaat de golfprofessional met je aan de slag. In combinatie met de Golfacademie werk je aan je handicap.

 

Wat bieden wij:

 • 9 groepslessen van 80 minuten (14,5 les-uren)
 • kleine groepen voor voldoende aandacht (max 4 personen)
 • 9-stappenplan boekje stap 3
 • Gratis account van De Golf Academie
 • Inclusief materiaal tijdens de lessen, exclusief ballen
 • aanbieding geldig van 1 november - 31 maart

 

Kosten Winter STAP 3, naar HCP 36

 • 185,- p.p. Normaal 259,- p.p. (Max. 4 personen)
 • 225,- p.p. Normaal 315,- p.p. (Max. 3 personen)
 • 290,- p.p. Normaal 406,- p.p. (Max. 2 personen)

 

Doelstelling: De speler kan zelfstandig de baan spelen met een gemiddelde score van Par +2. De speler is op de hoogte van het 9-stappenplan en kan gebruik maken van De Golf Academie (www.degolfacademie.nl).

Een goede voorbereiding is het halve werk!! Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen.

De professional neemt eerst de tijd voor een uitgebreide nul-meting.  Aan de hand van deze nul-meting analyseren wij je golfspel en formuleren we daaruit je verbeterpunten. Door middel van de wintertrainingen en je eigen trainingsinzet zorgen wij voor het behalen van je golfdoelen.

De wintertraining bestaat uit 7 momenten van 50 minuten waarin alle verbeterpunten aan bod komen. Denk aan swingtechniek, korte spel met verschillende clubs en moeilijke liggingen, coursemanagement of zelfs fysiek.

Natuurlijk is alleen maar alleen. Zoek een golfmaatje zodat je elkaar stimuleert om te blijven trainen. Voor je het weet begint het nieuwe seizoen al weer.

1 persoon € 290,00 p.p. (€ 41,50 ipv € 55,00 p.p.per les)

2 personen € 145,00 p.p. (€ 20,75 ipv € 29,00 p.p.per les)

3 personen € 112.50 p.p. (€ 16,10 ipv € 22,50 p.p.per les)

4 personen € 92,50 p.p. (€13,20 ipv € 18,50 p.p.per les)

5 personen € 82,50 p.p. (€11,75 ipv € 16,50 p.p.per les)

Maak voorafgaand aan de winterleskaart geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak met de professional voor de spelanalyse / nul-meting. Daarna kun je in overleg met de professional de 7 trainingen van 50 minuten inplannen.