Aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen Golfschool Dongen

We spelen allemaal met enige regelmaat de baan. We spelen niet allemaal wekelijks, maar als we spelen dan willen we optimaal genieten van de golfsport. Stiekem sluipen er toch altijd wat foutjes in je spel. Je merkt bijvoorbeeld dat je wat kleine foutjes maakt. Je hebt net wat minder controle over de bal, wat slechter balcontact en je hebt daardoor steeds meer herstelslagen nodig. Soms maak je ook de verkeerde beslissing in hoe je de bal wil gaan spelen.

Het wordt dus tijd dat de golfprofessional even meekijkt, want waarom ligt de afslag niet altijd op de fairway? Ligt het aan je grip, houding of set-up? Met je ijzers sla je prima ballen, maar met de houten lukt het niet.

Iedereen is bekend met bovenstaand voorbeeld, maar er zijn nog veel meer voorbeelden en dus verbeterpunten. Voor iedereen!

Een goede voorbereiding is het halve werk toch? Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen. Ook voor de komende winterperiode hebben wij weer verschillende mooie wintertrainingen!

Bij Golfschool Dongen kun je met de golfprofessional een afspraak maken voor een nul-meting. Aan de hand van deze nul-meting komen je verbeterpunten naar voren. De golfprofessional maakt in overleg een les- en trainingsprogramma. Verschillende spelonderdelen kunnen aan bod komen: swing, pitch, chip, bunker, putten, coursemanagement, etc.

Zoek een golfmaatje om de kosten te delen en elkaar te motiveren om te gaan trainen. Daag elkaar uit tijdens de trainingen om tot het beste resultaat te komen.

We hebben verschillende mogelijkheden om aan de “slag” te gaan.

Activiteiten

Bij Golfschool Dongen kun je op verschillende manieren kennis maken met de golfsport. De meest voor de hand liggende wanneer je alleen of tot maximaal 5 personen bent is de introductiecursus.

Tijdens deze cursus maak je kennis met alle facetten van het golfspel. Gedurende 5 weken krijg je iedere week één golfles van 50 minuten in een groep van 5 tot maximaal 8 personen. Natuurlijk proberen we de groepen zo klein mogelijk te houden om de aandacht goed te kunnen verdelen.

Tijdens de 5 golflessen worden o.a. het putten, chippen, pitchen, swing en spelen van de PAR 3 oefenbaan behandeld. Kennismaken en gezelligheid staan tijdens de cursus voorop.

Na het volgen van deze introductie ben je in staat te beoordelen of deze sport voor je is weggelegd. Je kan tevens zelfstandig golfen op onze PAR 3 oefenbaan.

De cursus:

 • 5 tot 8 personen
 • Demo / Putt, Chip, Pitch, Swing, PAR 3 oefenbaan
 • Inclusief alle materiaal tijdens de lessen.
 • ballen
 • € 49,95 p.p.
 • Individueel voor aan te melden

Naast de golflessen kun je kosteloos gebruik maken van de faciliteiten en materiaal. Dus wil je naast de golflessen een keer komen oefenen? Dan ben je van harte welkom en maak je geen extra kosten.

Aan het einde van de cursus neemt de golfprofessional ruim de tijd om uit te leggen wat de mogelijkheden na de introductiecursus zijn. Want je bent zeker verkocht!!

Je kunt jezelf via onderstaand formulier voor deze cursus aanmelden. De lessen starten wanneer er een groep van minimaal 5 personen gevormd kan worden. Wil je snel starten? Dat kan wanneer je jezelf met een groep aanmeldt. Wanneer je als groep (minimaal 5 personen) aanmeldt ontvang je 10% korting p.p

 

 Heb je al eens eerder een balletje geslagen en wil je graag je golfbewijs (GVB / handicap 54) halen? Geef je dan op voor de golfcursus stap 1 en 2. 

Wat bieden wij:

 • 9 groepslessen van 80 minuten
 • 2 keer baanles 110 minuten
 • Iedere week / of eens per twee weken les
 • kleine groepen (max 4 personen)
 • 9-stappenplan boekje stap 1 en 2
 • Gratis account van DeGolfAcademie
 • Inclusief materiaal tijdens de lessen, exclusief ballen

Wat zijn de kosten:

 • 299,- p.p. Normaal 351,- p.p. (Max. 4 personen)
 • 363,- p.p. Normaal 427,- p.p. (Max. 3 personen)
 • 469,- p.p. Normaal 551,- p.p. (Max. 2 personen)

 Wat is de doelstelling:

 • De speler kan zelfstandig de baan spelen met een gemiddelde score van Par +3
 • De speler is op de hoogte van het 9-stappenplan en kan gebruik maken van De Golf Academie (degolfacademie.nl).
 • Totaal trainingsuren per leerling, 4 uur per week

 Wat is de lesplanning:

STAP 1 
Les 1 putten/ chippen(basis grip, stand, beweging)
Les 2    chippen / swing(basis grip, stand, beweging)
Les 3    putten / swing (basis grip, stand, beweging)
Les 4    pitchen /  bunker(basis grip, stand, beweging)
Les 5    baanles
(baanervaring voor verkrijgen baanpermissie)
  
STAP 2 
Les 6 putten / pitchen(afstandscontrole / aanspelen green tot 50 mtr)
Les 7 bunker / swing(verschillende liggingen/ verschillende clubs)
Les 8 chippen / swing(verschillende liggingen/ verschillende clubs)
Les 9 baanles(waar staan we/ liggen de verbeterpunten)
Les 10 alles (afhankelijk van baanles kan alles aan bod komen)
Les 11 alles(afhankelijk van baanles kan alles aan bod komen)
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgeven kan door via ons contactformulier contact op te nemen met onze golfprofessionals. Zij nemen dan persoonlijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Ben je ook toe aan een volgende "stap", maar weet je niet goed hoe je deze "stap" kunt maken of waar je moet beginnen? Bij Golfschool Dongen kun je vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze nul-meting.

Tijdens deze nul-meting zal de golfprofessional uitgebreid de tijd nemen voor de intake, een analyse van je korte spel en/of een video analyse van je swing maken. Aan de hand hiervan zal de golfprofessional je laten weten in welke stap van het 9-stappenplan je valt en hoe je de volgende "stap" kan zetten m.b.v. een les- en trainingsplan.

Aan deze nul-meting zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk ben je ook geheel vrij in de keuze om wel of geen gebruik te maken van de lesplanning die de golfprofessional voorstelt. Na deze nul-meting weet je wel precies waar je staat en waar je aan moet werken om de volgende "stap" te zetten.

Voor een afspraak kun je direct contact opnemen met één van onze golfprofessionals of gebruik maken van ons contact formulier.

 

Na een golfloze periode van 2 maanden begin dit jaar hebben we dit daarna ruimschoots goed kunnen maken. Met mooi zonnig (soms erg warm) en droog zomerweer hebben we kunnen genieten van de baan en het golfspel. Laten we hopen dat het na-seizoen minimaal net zo verloopt!!

Wil je tijdens het na-seizoen volledig genieten van de mooiste sport die er is? Geef je dan nu op voor de opfris golftrainingen! In een groep van 5 golfers ga je iedere week 50 minuten met de golfprofessional aan de slag. Samen loop je de basistechniek door en krijg je tips die je meteen in de baan kan toepassen.

Aan bod komen alle basisslagen waarbij de invulling / aanvulling vanuit de groep wenselijk is. Niet iedereen heeft per slot van rekening dezelfde wensen.

Voorop staat plezier, gezelligheid en progressie. De trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 5 personen. Hierdoor krijgt iedereen genoeg aandacht en kunnen we de veiligheid goed in acht nemen. We willen namelijk niet over een aantal weken weer voor een gesloten poort van het Golfcentrum staan!!

 

Overzicht van de trainingen (voorbeeld):

 

 • Les 1: Putten (techniek en coursemanagement)
 • Les 2: Chippen (clubkeuze, techniek, moeilijke liggingen)
 • Les 3: Pitchen (tot 60 mtr. v/d de green, up- , down- en side)
 • Les 4: Bunker (verschillende liggingen)
 • Les 5: Swing ijzers en houten

 

Kosten voor het programma van 5 trainingen bedragen:

5 personen € 59,00 p.p.

Data zijn:

 • Maandag middag 21 en 28 sept, 5, 12 en 19 okt
 • Woensdag middag en avond 7, 14, 21, 28 okt en 4 nov
 • Vrijdag ochtend 25 sept, 2, 9, 16 en 23 okt
 • Zaterdag 26 sept, 3, 10, 17 en 24 okt
 • Zondag middag 27 sept, 4, 11, 18 en 25 okt

Je kan jezelf individueel opgeven voor de opfris golftrainingen. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging (met een mogelijke lesplanning) wanneer er een groep gevormd kan worden. Natuurlijk kun je ook zelf een groepje van 5 personen vormen. Voordeel is dat je in overleg met de professional zelf een planning kan maken en direct kan starten.

Voor vragen over deze lessen kun je altijd contact met ons opnemen via

email: info@golfschooldongen.nl

tel: 06-50525154 (Robbert)

 

Samen golfen met het hele gezin in de zomervakantie !

Hoe leuk is het om deze zomer samen door te brengen op de golfbaan. 

Spelletjes te doen waarbij je de voortgang van de kinderen gedurende de golfles kunt zien ! 

Elkaar uitdagen bij een afsluitend partijtje (ouders tegen de kinderen)

 

Tijdens deze 4 golflessen draait het vooral om samen plezier maken

waarbij de pro jullie technisch ondersteund om het nivo te verbeteren.

 

Kosten vanaf 4 personen zijn € 59,00 p.p.

 

Kortom een onvergetelijk tijd samen op de golfbaan !

Boek hier familie golf bij Corina!