Aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen Golfschool

We spelen allemaal met enige regelmaat de baan. We spelen niet allemaal wekelijks, maar als we spelen dan willen we optimaal genieten van de golfsport. Stiekem sluipen er toch altijd wat foutjes in je spel. Je merkt bijvoorbeeld dat je wat kleine foutjes maakt. Je hebt net wat minder controle over de bal, wat slechter balcontact en je hebt daardoor steeds meer herstelslagen nodig. Soms maak je ook de verkeerde beslissing in hoe je de bal wil gaan spelen.

Het wordt dus tijd dat de golfprofessional even meekijkt, want waarom ligt de afslag niet altijd op de fairway? Ligt het aan je grip, houding of set-up? Met je ijzers sla je prima ballen, maar met de houten lukt het niet.

Iedereen is bekend met bovenstaand voorbeeld, maar er zijn nog veel meer voorbeelden en dus verbeterpunten. Voor iedereen!

Een goede voorbereiding is het halve werk toch? Wacht daarom niet tot het nieuwe seizoen weer begint en start deze winter met de juiste voorbereiding. Stel je jezelf een doel en wij helpen je deze te behalen. Ook voor de komende winterperiode hebben wij weer verschillende mooie wintertrainingen!

Bij Robbert kun je met de golfprofessional een afspraak maken voor een nul-meting. Aan de hand van deze nul-meting komen je verbeterpunten naar voren. Robbert maakt in overleg een les- en trainingsprogramma. Verschillende spelonderdelen kunnen aan bod komen: swing, pitch, chip, bunker, putten, coursemanagement, etc.

Zoek een golfmaatje om de kosten te delen en elkaar te motiveren om te gaan trainen. Daag elkaar uit tijdens de trainingen om tot het beste resultaat te komen.

We hebben verschillende mogelijkheden om aan de “slag” te gaan.

.

.

Activiteiten

Ben je ook toe aan een volgende "stap", maar weet je niet goed hoe je deze "stap" kunt maken of waar je moet beginnen? Bij Golfschool Dongen kun je vrijblijvend en kosteloos gebruik maken van onze nul-meting.

Tijdens deze nul-meting zal Robbert uitgebreid de tijd nemen voor de intake, een analyse van je korte spel en/of een video analyse van je swing maken. Aan de hand hiervan zal Robbert je laten weten in welke stap van het 9-stappenplan je valt en hoe je de volgende "stap" kan zetten m.b.v. een les- en trainingsplan.

 

Aan deze nul-meting zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk ben je ook geheel vrij in de keuze om wel of geen gebruik te maken van de lesplanning die Robbert voorstelt. Na deze nul-meting weet je wel precies waar je staat en waar je aan moet werken om de volgende "stap" te zetten.

Voor een afspraak kun je direct contact opnemen met Robbert of gebruik maken van zijn contact formulier.

Boek hier je nul-meting